O nama

Mi smo Redox

Uvod

Uzbudljiva, zanimljiva i izazovna oprema Redox igrališta važna je kako bi djeca bila sretna i dalje razvijala svoje sposobnosti učenja.

Vjekoslav Lovrić

Ceo - Founder

NAŠA VIZIJA

Redox nudi kompletnu uslugu od samog početka – savjet stručnjaka na licu mjesta, individualno planiranje igrališta, 3D vizualizaciju igrališta i uslugu projektiranja, izradu kompletne ponude, upute za montažu i održavanje sprava, TUV ateste i certifikate i globalno održavanje i servis.

Montažu i održavanje osiguravaju isključivo educirani stručni timovi izravno iz tvrtke kako bi jamčili najvišu kvalitetu intervencija svojim klijentima.
Unutarnja i vanjska skladišta osiguravaju optimalne uvjete za održavanje sirovina. Visoka kvaliteta gotovog proizvoda jamči skrb o korištenim sirovinama uvijek u odgovarajućim okruženjima, kako bi se postigli optimalni uvjeti prije prerade.
Eksperimentalno područje tvrtke je mjesto gdje ideje postaju stvarnost, mjesto gdje se provode testovi i gdje se nova igrala suočavaju s krutim testovima certificiranja.
Visoko specijalizirani timovi jamče kvalitetu izvedbe u proizvodnji različitih proizvoda. Svi proizvodi od čelika neprobojni su i nepromjenjivi tijekom vremena, dizajnirani da traju godinama i smanjuju održavanje.
Odjel za montažu temeljito prati sve komponente i provjerava kvalitetu proizvoda i sklopove.

Proizvodimo opremu za zabavu, dobrobit i kretanje osvrčući se na sigurnost velikih i mali. Stimuliramo njihova osjetila i nikad ne zaboravljamo načela sigurnosti.

PROIZVODNJA

Proizvodne aktivnosti organizirane su tako da ostavljaju trag što je moguće svjetliji i da poštuju budućnost kupaca i okoliša. Svi Redox proizvodi su od visokokvalitetnih i održivih materijala. Referentna lista svjedoči našem znanju i stručnosti u području projektiranja i proizvodnje dječjih igrališta. Uvijek tražimo nove ideje, razvijamo naše proizvode i nastojimo donijeti nešto novo na hrvatsko tržište. Redox igrališta su 100% hrvatski proizvod.

Od sirovine do gotovog proizvoda, Redox projektira, proizvodi i ispituje sve opremu u Hrvatskoj. Drvo najbolje kvalitete povezano sa atestiranim metalnim spojevima i sve odjeveno u ekološke i živahne boje garancija su kvalitete spojene sa avangardnim djeci dragim dizajnom.

PROIZVODNJA
SIGURNOST
KREATIVNOST
DIZAJN